Какво ще научите във виртуалното училище?

OnlineEnglishClassroom е място, където ще овладеете английски език в най-кратки срокове, като чувството за увереност, ще е с вас независимо дали сте начинаещи или по-напреднали.

Темпото на учение определяте сами, като може да влизате в системата по всяко време и да се упражнявате толкова дълго, колкото ви е необходимо, за да усвоите напълно материала в курсовете.

Обширни изледвания ни показаха как да напреднете значително за най-кратко време.

Ето защо ние съчетахме курсовете за самоподготовка и курсове с преподавател на живо във виртуална класна стая, където да практикувате говорене на различни теми от ежедневието.

Онлайн уроци по английски език.

В рамките на нашите нива, ще намерите различни дейности и уроци, които покриват европейските стандарти за владеене на английски език. Всяко ниво съдържа уроци, които включват различни видове граматически упражнения, интерактивни упражнения, специално подбрани изрази и идиоми с различна тематика представени на интерактивна платформа за лесно заучаване. Видео уроци, които започват с реална житейска ситуация, симулирана от англоговорящи участници. Тези мини видео уроци ви въвеждат в много нова лексика и граматика, като ви помагат бързо да проговорите езика с правилно прозношение. Най-хубавото е, че учите от уюта на вашия дом или друга избрана от вас обстановка, която да ви отведе към вълнуващата обиколка на видео уроците, които са доказан метод за проговаряне на английския език.

Система за научаване на нови думи.

Това е платформа, специално разработена за научаване на нови думи и изрази, като гарантира успешното заучаване на много нови думи след приключването на всяко ниво. С нея лесно можете да се справите с разминаването между писането и произношението в английския език, защото съдържа различни интерактивни упражнения, включващи визуализация, произношение и писане по забавен начин, докато се научат правилно всички думи.

 

Разговорни сесии с преподаватвл.

Ние от OnlineEnglishClassroom вярваме, че онлайн обучението не означава да учиш сам. Виртуалните разговори в група са важен елемент от курса. Те ви дават възможността да се свържете с учащите се на същото ниво и да практикувате произношение и лексика в приятелска среда.

Система за оценяване.

Мотивацията идва след като видите резултатите. Progress Bar е много важен инструмент във вашето обучение. Той ви показва резултатите от тестовете и упражненията, като може да се обърнете към него по всяко време, за да проследите до къде сте стигнали, колко ви остава и какъв е напредъка ви.

След работата идва и наградата!

След завършено ниво ние ви даваме сертификат за покрито ниво, съгласуван с Европейскате Езикова Рамка. Той е доказателство, че сте били наш ученик и че успешно сте завършили даденото ниво.

test-za-opredelyane-na-nivo

1. Определете вашето ниво

Определете началната точка на вашето обучение по английски език
виж още

Избери си курс

2. Изберете вашия курс

Изберете курса, който отговаря на вашите индивидуални нужди
виж още

Виртуално училище

3. Започнете обучението си

Учете английски език в онлайн училище, когато и от където пожелаете
вход