Learn and Play
Курсове за самостоятелно обучение

middleShad

Learn & Play ®
курсове за самостоятелно обучение

Онлайн училището /платформата/ OnlineEnglishClassroom ви дават достъп до много ресурси, уроци, тестове, учебни инструменти и обучителни игри. Learn and Play® са онлайн курсове, разработени за самостоятелно обучение на платформата и ви позволяват да научите английски език два пъти по-бързо в сравнение с традиционните методи, като сами организирате учебния си план и избирате от къде и кога да учите.

Само до края на месеца при заплащане на самообучителя Learn and Play® достъпа ви до онлайн училището ще е неограничен, т.е във вашият абонаментен план ще се включват и трите нива A1 (начинаещи), А2 (начинаещи), B1 (средно). Всяко от нивата се състои от три части, като получавате OnlineEnglishCertificate след успешно завършване и на трите части от ниво с над 80% прогрес.

Learn-and-Play-system

 

Отстъпката ще бъде активна още

       
дни часа мин секОсновни предимства:

 • Може да посещавате училището от всяка точка на света с достъп до интернет;
 • Сами избирате мястото и обстановката, от която да учите английски език;
 • Спестявате ценно време, разходи и нерви изгубени в пътуване;
 • Сами определяте учебния план и скоростта, с която да учите;
 • Получавате най-добрата система за бързо научаване на нови думи;
 • Имате неограничен достъп до всички онлайн ресурси за обучение;
 • Подробно проследявте напредъка си в индивидуален профил;
 • Може да комуникирате и да се състезавате с другите потребители на платформата;
 • Бързи и задоволяващи резултати подплатени с езиков сертификат за ниво;Основни характеристики Learn and Play®

 • Неорганичен достъп до всички онлайн ресурси за нивата А1, А2 и В1;
 • Сертификат за постигнат резултат независимо от офертата, от която ще се възползвате. Сетрификата се издава автоматично в електронен вариант, като не се заплащат допълнителни такси;
 • При подновяване на абонамента всички резултати и постижения се запазват във вашия индивидуален потребителски профил;
 • Удобни начини на заплащане чрез: EasyPay, e-Pay, картово или банково разплащане - лесно и бързо.

1 месец 58 лв.19 лв.


Запиши се
 • General English
  А1, А2, В1

2 месеца 116 лв.29 лв.


Запиши се
 • General English
  А1, А2, В1

* Курсовете се заплащат през системата за онлайн разплащания на cube.BG

 

 

Какви курсове предлагате и каква е разликата между тях?

 Предлагаме курсове за самостоятелно обучение Learn & Play® и сесии с преподавател Listen & Talk®.

При курсовете за самостоятелно обучение Learn & Play® не се осъществява жива връзка с преподавател.
Курсовете са разработени за самообучение изцяло в онлайн среда и ви дават достъп до много онлайн ресурси, уроци, тестове, учебни инструменти, обучителни игри и упражнения, с които се научават правилното изписване и произношение на повече от 1600 думи за ниво.
Learn and Play® са онлайн курсове, разработени за самостоятелно обучение на платформата и ви позволяват да учите английски език, като сами организирате учебния си план и избирате от къде и кога да учите.
Имате неограничен достъп до ресурсите за самоподготовка Learn and Play® за нивото, в което сте записани, както и достъп до училищната библиотека. Продължителността на достъпа е в зависимост от периода, за който сте записани (един, два или три месеца). Имате възможността да подновявате абонамента си по всяко време, като резултата, който сте постигнали в съответния курс се запазва.
Крайната оценка се формира на базата на тестовете към уроците и тестовете за новите думи. Финален тест не се прави, а сертификата се издава при обща оценка от трите части на нивото, в което сте записани, която да е над 80%.
След потвърдена транзакция, ще бъде създаден Ваш личен профил и на Вашия електронен адрес ще получите данните за достъп до системата.
Бърз линк към специалната оферта Learn and Play® http://goo.gl/4OtYTH

Сесии с преподавател Listen & Talk® са отделни и се провеждат във виртуална класна стая, като имаме различни дати на стартиране в зависимост от нивото, в което искате да участвате.
Бърз линк към специалната оферта Listen and Talk® http://goo.gl/4b0sCW

 

 Можете да направите безплатен тест за определяне на ниво от тук: http://goo.gl/XB9Apu

Запиши се

 

Курсовете за самостоятелно обучение "Learn and Play®"

 Learn and Play® са специално разработени курсове за самостоятелна подготовка, съдържащи различни учебни модули, които са систематизирани и подбрани за лесно усвояване и запомняне на материала в тях. Те ви дават възможността сами да организирате графика и да следите напредъка си в индивидуален профил във виртуалното училище.

Курсовете за самоподготовка съдържат:
система за бързо научаване на нови думи:
Тази система е разработена за бързо научаване на нови думи и термини, като гарантира успешното заучаване на 1650 думи след приключването на всяко ниво. С нея лесно можете да се справите с разминаването между писането и произношението в английския език, защото съдържа различни интерактивни упражнения, включващи визуализация, произношение и писане по забавен начин, докато се научат правилно повече от 1650+ думи за всяко ниво.
уроци за самостоятелно обучение:
След като вече сте научили новите думи е време и за урок. Всяко ниво съдържа до 33 урока, като всеки урок включва различни видове граматически упражнения; интерактивни упражнения; специално подбрани изрази и термини с различна тематика и озвучен текст.
С курсовете за самообучение учите със свое собствено темпо, от където и когато пожелаете, като скалата за отчитане на напредъка ви помага да следите всяка една дейност по време на обучението. След всеки урок знанията се затвърждават посредством тест, като оценката се съхранява във Вашият индивидуален профил.
различни видове тестове:
Във всеки урок е включен и тест върху новите думи и финален тест включващ граматика. И от двата теста се получава оценка, която се запазва във вашия профил.


Получавате сертификат за завършено ниво след успешното приключване на всички уроци и тестове и в трите части от нивото с постигнат резултат над 80%. Сертификатите се издават в електронен вариант от виртуалното училище и са съгласувани с Европейската Езикова Рамка.
НОВО!
Вече вашите сертификати се съхраняват във вашето лично електронно портфолио. В него може да съхранявате и други ваши сертификати и постижения и нижда лесно и бързо да имате достъп до тях. Посредством вградени бутони, ще може да ги споделяте в социалните мрежи или да ги разпечатвате при необходимост.

 

Запиши се

 

Каква е продължителността на курсовете за самостоятелна подготовка?

 Имате неограничен достъп до ресурсите за самоподготовка “Learn and Play®”за нивото, в което сте записани. Продължителността на достъпа е в зависимост от периода, за който сте записани (един, два или три месеца). По време на Вашият достъп до платформата можете да влизате когато и колкото пъти пожелаете.
Имате възможността да подновявате абонамента си по всяко време, като резултата, който сте постигнали в съответния курс се запазва.


Запиши се

 

Каква е разликата 1, 2 или 3 месеца?

Разлика в самите курсове няма.
В зависимост от темпото и интензивността, с която учите, можете да покриете едно ниво за различен период от време. Разликата в офертата е в цената - абонамент за 3 месеца излиза на по-ниска цена в случая.
Тъй като курсовете са за самостоятелно обучение, вие сами определяте колко често ще посещавате виртуалното училище и по колко време ще отделяте за учене.
Всяко ниво е разделено на три части, за да покриете цялото ниво трябва да преминете трите части успешно (с оценка над 80%). Постигнатият резултат се запазва във Вашият индивидуален профил и по този начин винаги можете да продължите от там, от където сте стигнали последно в курса, дори след прекъсване.
Имате възможността да подновявате абонамента си по всяко време, като резултата, който сте постигнали в съответния курс се запазва.


Запиши се

 

Колко време е нужно за завършване на цяло ниво по английски език?

В зависимост от темпото и интензивността, с която учите, можете да покриете едно ниво за различен период от време. Можете да съкратите този период, ако учите повече часове на ден.
Успешно завършен курс се счита когато преминете и трите части на нивото с крайна оценка най-малко 80% от всички уроци и тестове. 

 

Запиши се

 

Ако пробвам едномесечен достъп при подновяване запазва ли ми се постигнатия резултат?

Вашият резултат се пази в индивидуалния ви профил в училището и при подновяване на достъпа са налични всичките ви постижения и оценки.


Запиши се

 

Какво е нужно за формиране на крайната оценка? Прави ли се финален тест?

Крайната оценка се формира на база на тестовете към уроците и тестовете за новите думи.
Финален тест не се прави, а сертификата се издава при обща оценка от трите части на нивото, в което сте записани, която да е над 80%.


Запиши се

 

Трябва ли да се явявам лично за получаване на сертификат или всичко се случва онлайн? 

Сертификата се издава онлайн при успешно приключване на трите части от нивото, в което сте записани с минимален резултат от 80%.
Заедно със сертификата получавате и електронно портфолио, в което може да съхранявате и други ваши сертификати и постижения, като по всяко време ще имате достъп до тях. Посредством вашето електронно портфолио лесно ще може да споделяте вашите сертификати в социални мрежи, по имейл или при необходимост може да ги разпечатате като PDF.


Запиши се

 

Освен компютър, друго необходимо ли е?

Всички курсове са изцяло уеб базирани, т.е. можете да посещавате платформата от всяко устройство (компютър, лаптоп, таблет). Достатъчен е браузър и интернет връзка.

При курсовете за самостоятелна подготовка не са нужни слушалки и микрофон, не е необходимо да инсталирате допълнителни програми или да доплащате за учебни материали. Всичко необходимо ще бъде активирано във вашия профил на платформата.

 

Запиши се

 

Вече платих, какво следва?

След потвърдена трансакция, ще бъде създаден Ваш личен профил и на Вашия електронен адрес ще получите данните за достъп до системата от следния адрес: office@onlineenglishclassroom.com
(Данните за достъп включват потребителско име и парола, с които можете да посещавате платформата за електронно обучение.)
В случай, че не виждате писмото във Вашата входяща пощенска кутия, моля, проверете в папката "спам".
Ако има нужда от повторно изпращане на данните, пишете ни за да ги изпратим.

Вашият абонаментен план ще включва времеви достъп до избран от вас курс: A1 (начинаещи), А2 (начинаещи), B1 (средно). Всички учебни материали са изцяло онлайн под формата на интерактивни курсове. След успешно завършване на всички части от нивото получавате сертификат за завършено ниво.

 

Запиши се

 

Как да започна обучението си, кое след кое да следвам, за да бъде то ефективно?

Можете да започнете Вашето обучение, като следвате реда на модулите в уроците. За да се запознаете с инструкциите за курсовете Learn & Play®, кликнете върху "Instructions" в началната страница на курса.
Можете да следите напредъка си чрез бутона "PROGRESS" на началната страница на всеки курс. Вашата цел е да запълните на 100% Вашият прогрес във всеки един от курсовете.
Във Вашият акаунт са включени курсове, които отговарят на ниво Ви. При успешно приключване на даден курс, системата генерира сертификат за успешно преминат курс за самостоятелно обучение.

 

Запиши се

 

Имам ли достъп до сесиите с преподавател "Listen & Talk®"?

При курсовете за самостоятелно обучение "Learn & Play®" не се осъществява жива връзка с преподавател. Курсовете са разработени за самообучение изцяло в онлайн среда и ви дават достъп до много онлайн ресурси, уроци, тестове, учебни инструменти и обучителни игри. Learn and Play® са онлайн курсове, разработени за самостоятелно обучение на платформата и ви позволяват да учите английски език, като сами организирате учебния си план и избирате от къде и кога да учите. (http://goo.gl/dDeOwg)

За да се запишите в сесиите с преподавател "Listen & Talk" е нужно да си запазите място в класната стая за нивото, което желаете да практикувате. (http://goo.gl/JNbgyh)
При закупуване на разговорни сесии с преподавател получавате ПОДАРЪК достъп до курсовете за самостоятелна подготовка.


Запиши се