Listen-and-Talk-header3

Онлайн уроци с преподавател, провеждани във виртуална класна стая

Имате нужда да практикувате английски език, но нямате никакво време да ходите на присъствени курсове?
Ето го и решението!


Онлайн училището за изучаване на английски език съчетава традиционното езиково обучение и предимствата на интернет. Онлайн уроците се провеждат във виртуална класна стая - интерактивна платформа, която използва технология за конферентна връзка, за да се симулира реална учебна среда, в която участниците взаимодействат с преподавателя и помежду си, точно както в реална класна стая.

В допълнение получавате достъп до курс за самостоятелно обучение във виртуалното училище (за нива А1, A2 и B1), където можете да учите със свое собствено темпо, от където и когато пожелаете.
Разговорния курс „Listen and Talk” цели да развие и обогати уменията ви да водите свободен и непринуден разговор на английски език, без да изпитвате неудобство и колебание да разговаряте в различни ежедневни ситуации. За да поддържате или усъвършенствате разговорните си умения по английски се изисква както желание и определена цел, така и обратна връзка с преподавател.

Разговорите се водят по зададени от преподавателя теми и озвучени образователни филмчета с текст и упражнение към тях. Този начин на изучаване на чужд език ви кара дa овладеете лесно и бързо основите, a стремежът да се обърне ученето в игра е най-ценната ни находка.

5 учебни часа
58 лв.


Избери
 • Spoken English
 • Срок за изразходване на часовете: 1 месец
 • 5 учебни часа с преподавател в малка група
 • Курсове за начинаещи и напреднали

10 учебни часа
118 лв.


Избери
 • Spoken English
 • Срок за изразходване на часовете: 2 месеца
 • 10 учебни часа с преподавател в малка група
 • Курсове за начинаещи и напреднали

 

 • Офертата включва разговорни сесии с преподавател в реално време във виртуална класна стая.
 • Сесиите с преподавател се провеждат по предварителен график;
 • Срещите с преподавател се записват (слайдове+аудио+чат), като имате достъп до всички записи за срока на вашия достъп.

Отстъпката ще бъде активна още

       
дни часа мин сек

 

Разговорният модул по английски език 'Listen and Talk'

 

Разговорният модул по английски език 'Listen and Talk' включва интерактивни учебни сесии с преподавател в реално време във виртуална класна стая. Уроците се провеждат с група учащи, водени от преподавател, в разговори по видео клипове с различни персонажи в сюжетна връзка. Темите са свързани със ситуации от ежедневието и са интересни за обсъждане. Разговорните курсове по английски са едни от най-полезните в нашето виртуално училище, защото това е мястото, където можете да говорите и чувате непринуден разговор. Всяка сесия се води от сертифициран преподавател по английски език. Ако търсите реална алтернатива на традиционен курс, вие сте на правилното място. Груповите занимания се провеждат в среда, в която говорите на английски език с курсисти, които имат сходни на Вашите цели. Ако някога сте ползвали програма за онлайн комуникация (като например skype), тогава имате добра представа за това как работят елементите на слушане и говорене във виртуалната класна стая. Това, което вероятно е ново за Вас, е интерактивния визуален интерфейс. Ние използваме платформа за онлайн обучение на живо, за да Ви покажем учебните материали на Вашия екран, докато учителят ги представя. Имате възможност да получавате и изпращате текстови съобщения към групата по темата, без да прекъсвате говорещият.
Този курс е подходящ за тези от Вас, които са преминали начално ниво А1 и са в голямото ниво на проговаряне Pre-to-Upper Intermediate на нива А2, В1, В2 съгласно Европейската Езикова Рамка.
Не е нужно да запазвате място предварително, всички тези офлайн ограничения са нещо от миналото. След като сте се регистрирали за курс по английски език, ние сме тук за Вас, така че да се научите да говорите английски, от удобно за Вас място.
След дългогодишно преподаване и изучаване на граматически правила и думи, ние разработваме метода „Deep English”, който ни позволява да „използваме“ повече английския, като наблегнем на слушането и говоренето.

Говорете високо. Говорете често. Не се притеснявайте за грешки и разбира се - забавлявайте се. Превърнете обучението си по английски в удоволствие с нас!

 

Как протича онлайн обучението с преподавател?

Провеждат се уроци, които да отговарят на Вашите нужди във виртуална среща, като се използва виртуална класна стая, със същите методи на взаимодействие, както при по-конвенционалните уроци. В курса потребителят може да влиза от всеки компютър с връзка към интернет - както от България, така и от чужбина.

Платформата за разговорни сесии включва:

 • аудио/видео конферентна връзка;
 • интерактивна бяла дъска за презентиране на учебни материали;
 • чат бокс за писмена комуникация;